Turer og arrangement

DUGNAD KAMMERSHAMMEREN

Nå er vi snart klare for dugnad og ferdigstillelse av det pågående prosjektet på Kammershammeren. (Les mer: Klikk på overskriften)

Les videre

Referat:Familiedagen i Ystevågen 23.06.2018

Familiedagen ble gjennomført som planlagt på st.Hans, en dag med fint vær, selv Om de store temperaturen på land og i vand uteble.(Les mer : Klikk på overskriften) Bilder ligger under Galleri/Familiedag Torvhåla/Ystevågen 2018

Les videre

Mandal Motorbåtforening inviterer til ny vårdugnad i Ystevaagen I tillegg ønsker vi i år og utvide dugnaden til rydding langs fjæra i området rundt på Ystevaagen, Båtvika, Indre og Ytre Nodevik Dette er I forbindelse med Hold Norge Rent kampanjen .Les mer:Klikk på overskriften

Les videre

Torsdag 12. april dugnad slippen KL:1700

Vi håper på godt fremmøte og flott vær. Ta med rive,spade og hansker Kontaktperson: Alf på Mobil: 91367969

Les videre

Sted: Marna Cafe/Bredden Nye saker må være styret i hende seinest 03.04.18 LES MER: KLIKK PÅ OVERSKRIFTEN

Les videre

Referat dugnad: Slippen Ormeskjær 20.04

Det var en super gjeng som stilte opp til dugnad på Ormeskjær/slippen, torsdag 20 april. Hele 12 stykker totalt.(Les mer,klikk på overskriften)

Les videre

Referat Veddugnad Gismerøya

Torsdag 30 mars stilte hele 14 MMF medlemmer til ny dugnad.(Les mer ,Klikk på overskrift.)( Bilder ligger under Galleri-Ved dugnad 2017)

Les videre

Veddugnad Gismerøya

I år er denne planlagt onsd.29.03 og Tors.30.03 Begge dager kl. 1700 Dersom bra fremmøte holder det kanskje med en kveld.(Les mer: Klikk på overskrift)

Les videre
Sparebanken Sør

Marna Cafe

Maritronic

Mandal Slangeservice

Telsys AS

© Copyright 2018 Mandal Motorbåtforening.
Satt opp av Telsys, publiseres med eRedaktør