Konvoituren 10.06.17

Konvoituren som i år gikk til Åros camping ble gjennomført som planlagt lørdag 10.06.2016. (Les mer: Trykk på overskriften.)

Presis Kl 1600 lørdag 10.06 kalte konvoileder Jan Otto opp båtene på kanal 9 for å ønske alle velkommen til årets konvoitur.

Været var flott med en liten vind fra vest. Konvoien besto i år av 11 båter.

 Alle båtene ankom trygt Åros kl 1800 og alle fikk greie plasser innafor moloen.

Etter ankomst ble det tid til litt forbrødring og prat rundt om i båtene før alle skulle gjøre seg klare til konvoi fest på Åros camping.

Klokken 1930 var det tid for oppmøte og 35 feststemte MMF `ere fant sine plasser rundt bordene før de gikk ut og forsynte seg av grill bufféen.

Etter at mat og drikke var inntatt ble det gjort klart for utlodning. Dette ble som vanlig gjennomført med stor iver og kjempe engasjement av samtlige MMF `ere.

Da lotteriet var gjennomført og alle hadde fått sett på de flotte lotteri gevinstene som de heldige vinnerne hadde vunnet, var det tid for musikk, karaoke !! og dans, helt frem til stenge tid i strandbaren.

Karaoken, musikken samt forbrødringen fortsatte utover natten i båtene.

Søndag tuslet de fleste båtene tilbake til Mandal, alle fornøyd etter en vellykket Konvoitur.

Stor takk til konvoileder og de ansvarlige for planleggingen av turen.

Synd det ikke er flere medlemmer som deltar på disse flotte turene.

Oppfordrer alle som har mulighet, til å bli med på neste års konvoitur.

Etterlyser bilder fra konvoituren. Dersom noen har bilder fra konvoituren er det ønskelig at de sender disse til oapaul@gmail.com slik at vi får lagt de ut på hjemmesiden..

Mvh

Odd A.