Velkommen til vårdugnad i Ystevaagen Lørdag: 05 mai kl: 11.00

Mandal Motorbåtforening inviterer til ny vårdugnad i Ystevaagen I tillegg ønsker vi i år og utvide dugnaden til rydding langs fjæra i området rundt på Ystevaagen, Båtvika, Indre og Ytre Nodevik Dette er I forbindelse med Hold Norge Rent kampanjen .Les mer:Klikk på overskriften

Mandal Motorbåtforening holder tradisjonen tro og inviterer til ny vårdugnad i Ystevaagen ( skjernøya ) Lørdag 05 mai 2018.

I forbindelse med Naturvernforbundets samarbeid med Ryvingens Venner, Maren og Hold Norge Rent om innsamling av avfall /plast som forurenser vår flott kyststripe, ønsker vi i år og utvide dugnaden til og innebære også rydding langs fjæra i området rundt på Ystevaagen, Båtvika, Indre og Ytre Nodevik og muligens noen flere steder, men dette avhenger i hvor mange som stiller. Vi trenger i år derfor mange frivillige til å delta i dette arbeidet og håper på god oppslutning Lørdag: 05 mai kl: 11.00 på bryggen inne i Ystevaagen. Det vil bli ordet med egnet båt som frakter folk rundt til de aktuelle stedene som skal ryddes. 

Ryddedagen avsluttes med rekebord på bryggen i Ystevaagen ca: kl 17.00 😊

Det ville være supert om alle som ønsker å delta sender en påmelding til Even Lohne eller Alf Løkken. Dette vil gjøre det enklere å beregne nok mat til alle!!

( det er ingen krav om medlemskap i MMF for å stille på dugnaden i år )

Vi ønsker Alle Hjertelig Velkommen og håper på flott vær, Lørdag den 05 mai 2018.

Påmelding til:   Even Lohne  mobil: 98 20 42 31,  eller e-post: evenl@l-e.no

                            Alf Løkken    mobil: 91 36 79 69, eller e-post: alf-lokken@hotmail.com

 

Påmelding helst innen fredag 04 mai 2018

Link til hold Norge Rent :https://holdnorgerent.no/om-hold-norge-rent/

 

Marna Cafe

Maritronic

Våre sponsorer:

Mandal Slangeservice

© Copyright 2021 Mandal Motorbåtforening.
Satt opp av Telsys, publiseres med eRedaktør